Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
1 láhev/láhve
Mandlové mléko
- 200 gramů mandlí
- 600 gramů vody
-
6
24h 1min
Doba přípravy 24h 0minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 5
Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.
-
5
Příprava
- Mandle namočíme přes noc do vody, musí být opravdu potopené.
Druhý den ráno je propláchneme.
Vložíme je do mixovací nádoby a přidáme vodu.
(platí poměr mande:voda 1:3).
Poté mixujeme 30 vteřin/rychlost 10.
Hotové mléko scedíme, např. přes látkový pytlíček nebo utěrku.
"Odpad" z mandlí můžeme usušit a vyrobit si tak domácí mandlovou mouku nebo použít do krusty na raw dorty.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentář