Doba přípravy
10min
Celkový čas
40min
porce/procí
35
kus/kusů
Úroveň
snadný
Ingredience & Porce
- 290 gramů voda
- 280 gramů cukru písku
- 250 gramů Hery
- 1 polévková lžíce kakao, prášek
- 2 polévkové lžíce rum
- 4 kusy vejce
- 400 gramů mouky polohrubé
- 1 balíček vanilkový cukr
- 1 balíček prášku do pečiva
- trochu strouhaný kokos, neslazený
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Do nádoby dejte vodu,cukr a Heru a zahřívejte na 5 minut na 90 stupňů /R 1.
Odlejte část do přiblížně tři čtvrtin čtvrtlitrového hrnku a odložte stranou .
Do nádoby dále přidejte vejce,mouku,vanilkový cukr a prášek do pečiva a promíchejte 20 sec /R 5.
Nalijte směs na vymaštěný nebo pečícím papírem vyložený plech a pečte v předehřáté troubě při 180 stupních po 20-30 minut.
Ihned po upečení polejte povrch řezů odloženou směsí, do které ještě přídejte rum. Řezy poté posypte strouhaným kokosem nebo ořechy .
Tip
Řezy můžete také potřít čokoládovou polevou a ozdobit našlehanou šlehačkou .
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Kategorie receptů:
Bez masa
Dětské jídlo
Evropské
Jarní
Letní
Podzimní
Zimní
Jídlo s sebou
Recepty šéfkuchaře
Vaření pro velkou rodinu
Vaření pro jednotlivce
Vaření pro 2 osoby
Vaření pro starší osoby
Party
Dovolená
Narozeniny
Narozeniny dětí
Děti v kuchyni
Snadné
Rychlé
Snídaně
Brunch
Odpolední čaj
Svačina
Vaření
Pečení
Dezert
Pudink/pěna
Pralinky/sladkosti
Gateau (francouzský koláč)
Koláč
Cukroví
Sušenky/cookies
Pečivo
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné:
Komentáře
přikláním se k ostatním dejte foto ať víme nač se těšit.
Vyzkoušela jsem, přidala jsem více rumu a bylo to báječné,..pokud by byla fotka, určitě by více lidí recept zaujal!
Mňam
To musím vyzkoušet.
vynikající řezy, my říkáme jednoduše Šalamoun
Are you sure to delete this comment ?