Fórum Představení se
Ahoj,
děkujeme za představení. Naštěstí, v dnešní době internetu ta vzdálenost nehraje takovou roli.
Naší Facebookové stránky sis již pravděpodobně všimla, pokud ne, můžeš se na ni podívat například pomocí toho malého modrého panelu, zde vpravo.
A zde je odkaz na náš poslední newsletter
http://asp2.xqueue.com/ff/cmdHandler.php?cmd=prev&lang_key=EN&eid=284886&sid=08488012332
Přejeme hodně zdaru a spokojenosti s Thermomixem. Ať vám všem chutná!
Taky vsechny zdravim,
TMX mam od soboty novy a tesim se, ze usetrim s varenim cas. Proto jsem si jej take poridila, mam male mimi a za chvili musim do prace, tak at mam vice casu na nej
Ja ziju ve Spanelsku, takze se tesim tady na nase ceske receptiky i jine napady a ja zase pridam nejake, ktere budu mit odtud.
Preji prijemne vareni
S pozdravem Jarki
Ahoj Lenko,
s naším Thermomixem je to jenom otázka cviku - když si člověk koupí nové kolo, taky hned nefrčí jako Lance Armstrong :)
Nápadů a rad je tu dost, kdybys něčemu nerozuměla, můžeš se na mě obrátit.
S pozdravem,
Po Thermomixu jsem touzila uz delsi dobu a nyni jsem rada ze ho mam ale zatim jsem treba delala rajskou a nejak rodince nechutnala asi to je tim ze tam chybel vývar. Tak bych tady rada poznala fajn lidicky co uz maji nejake zkusenosti a podeli se o ně.
s pozdravem Lenka
Ahoj,
díky za příjemné představení se.
Inspirace a nápadů je zde víc než dost, a přátelé se taky najdou, pokud je člověk dost aktivní.
Vítáme tě mezi sebou
Ahoj,tak se mi konečně podařilo objevit tyto stránky.
Jmenuji se Miša,jsem maminkou tří kluků a Thermomix jsem si pořídila po narození našeho nejmenšího-před rokem a půl.Radovala jsem se nad lehkou přípravou miminkovských kašiček a snažila se přesvědčit manžela,že to nebyly vyhozené peníze a že tento přístroj je opravdu přínosem pro naši domáctnost.Už mi věří.
Doufám,že zde najdu novou inspiraci a nové nápady,a snad i přátele.