Fórum Šlehané bílky

Vlastní vyhledávání
Filtr

  • omezit na
  • datum

Zavřít
Seřadit podle:
Počet výsledků na stránku:

7 příspěvků | Poslední odpověďsort

Vejce, vejce a zase ta vejce. Jsou to právě ony, kdo rozhoduje o výsledku. Měla by být co nejčerstvější, pokojové teploty a ŠLEHAT V ABSOLUTNĚ ČISTÉ MIXOVACÍ NÁDOBĚ. A výsledek pak bude perfektní, uvidíš. Wink


bílky jsem šlehala dle návodu (rychlost i čas)..atd.....a bída....prostě se neušlehají, jak to? samozřejmě špetka soli atd....prostě s obyčejným ručním mixérem vždy a tady nic....to mě docel naštvalo a nechce se mi to ani znovu zkoušet a kazit suroviny,,,


Výborné, dělám sníh už jen v TM a jsem maximálně spokojená!!


Cooking  7   supr rada! vyzkousela i s trochou kakaa a " pusinky" si nepockaly ani na foceni...

 


Cooking  7   supr rada! vyzkousela i s trochou kakaa a " pusinky" si nepockaly ani na foceni...

 


Máme pro vás tip jak zaručeně udělat pěkný tuhý sníh z bílků:

Šlehané bílky

celkový čas: 10 min., čas přípravy: 2 min.

 

Suroviny :

6 kusů

bílků

300 gramů

cukru

 

Příprava

 

1.  Do čisté mixovací nádoby vložte šlehací metlu, přidejte bílky a šlehejte 3 min./rychlost 4.

2.  Dále šlehejte 5 min./ 60°C/rychlost 4. V průběhu šlehání přidávejte cukr. V závislosti na velikosti bílků můžete dobu šlehání prodloužit o 1 min.

 

Tip

 

Tento vyšlehaný sníh můžete použít jako krém do listových trubiček.

 

Další varianty

 

Do sněhové hmoty můžete přidat 150 g mletých ořechů a 150 g mletých piškotů. Lehce suroviny vmíchejte a zdobící pistolí stříkejte na plech s pečícím papírem. Pečte v troubě do zlatova na 180 °C.