Fórum Vyndavání těsta na bagety, chleba...
Ne, 01/09/2011 - 15:10
#1
7 příspěvků | Poslední odpověďsort
12/01/2013 - 10:13
#1
Tenhle způsob jsme nejčastěji dělali u TM 21 u TM 31 stačí opravdu jen otočit hřídelí a těsto krásně vypadne a nezbyde v nádobě ani kousek.
10/22/2013 - 19:22
#2
Ano takhle to jde nejlíp-když je nejhuř
10/03/2013 - 20:49
#3
U TM31 už to nedělám. U TM21 to bylo často třeba.
01/29/2011 - 21:07
#4
To je tak, když se Honza vydá do světa... To se musí zkusit!
01/26/2011 - 09:22
#5
skvělý tip a naprosto s tím souhlasím.
01/09/2011 - 15:10
#6
Viděla jsem u francouzských kolegů jednoduchý, ale bezvadný trik. Když chcete vyndat hotové těsto z nádoby, otočíte ji dnem vzhůru nad pekáč a povolíte úchyt nožů. Obyčejně mi vypadlo těsto i s noži. Když ale ještě rychle seshora zatočíte jenom vroubkovaným kolečkem, které noži otáčí, těsto vypadne překrásně samo.