Doba přípravy
10min
Celkový čas
10min
porce/procí
4
kus/kusů
Úroveň
--
- TM 31
published: 06.12.2012
změněno: 12.08.2016
Ingredience & Porce
- 1 kus skořice, mletá, lusk, celá
- 2 lusk vanilkový lusk
- 2 kusy hřebíček
- 800 gramů hruška, oloupaných, na čtvrtky
- 750 gramů červené víno
- 150 gramů cukr
- 60 gramů rybízové marmelády
- 1 špetka pepře
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
1. Do košíčku vložte skořici,vanilkový lusk, hřebíček. Na koření položte očištěšné hrušky, dejte stranou.
2. Do mixovací nádoby dejte zbylé suroviny, košíček s hruškama vložte do mixovací nádoby, a vařte 35 min./100°C/rychlost 1, až jsou hrušky téměř měkké.
3. Hrušky přendejte spolu se svařeným vínem do misky a uložte v chladu a nechte odpočinout přes noc v lednici.
Tip
Hrušky můžete podávat ke zvěřině či s vanilkovým pudinkem nebo se zmrzlinou jako dezert.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné:
Komentáře
mám vyzkoušené hrušky i na grilu a jsou taky moc dobré
Už se na to chystám nějaký pátek, jen ty hrušky mi chybí........
Taky dělám
fajn
Zajímavý nápad
Are you sure to delete this comment ?