Doba přípravy
15min
Celkový čas
15min
porce/procí
--
--
Úroveň
snadný
Oficiálně testováno
- TM 31
published: 22.11.2011
změněno: 12.08.2016
Ingredience & Porce
- 500 g mořských ryb, zamíchaných, čerstvých, lépe mořské druhy: treska, mořský ďas, okoun, humr, krevety
- 240 g mořská sůl, hrubá
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Dobře očistěte ryby (bez kůže a kostí) a plody moře (oloupané) osušte. Ryby a plody moře vložte do mixovací nádoby a sekejte 1 min/rychlostí 6.
- Přidejte sůl a vařte 20 min/100 °C/rychlostí 1, na víko mixovací nádoby dejte místo odměrky varný košík. Nejméně jednou za 5 min zastavte vaření a posbírejte vzniklou pěnu.
- Sejměte varný košík, vložte odměrku a míchejte 1 min /rychlostí 9. Přendejte do vzduchotěsné zavařovací sklenice a nechejte vychladnout.
- Dávkování
- Pro přípravu rybího vývaru použijte 1 polévkovou lžíci na 500 g vody.
- Uchování
- Jakmile pasta vychladne, vydrží v ledničce čerstvá po dobuněkolika měsíců.
- Dobře očistěte ryby (bez kůže a kostí) a plody moře (oloupané) osušte. Ryby a plody moře vložte do mixovací nádoby a sekejte 1 min/rychlostí 6.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné:
Komentáře
Dobrý nápad.
Are you sure to delete this comment ?