Ingredience & Porce
Korpus
- 2 balení koka sušenek
- 90g másla
Náplň
- 180g Philadelphie
- 1 ricotta
- 1 šlehačka
- 50g cukru moučka
- kůra a šťáva z 1 limetky
- 1/2 balíčku Smetafixu
Příslušenství, které potřebujete
-
Metlička
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
1. Do mixovací nádoby vložíme sušenky, máslo a sekáme 9 sekund/"Zamknout mixovací nádobu" /R5.
2. Sušenkovou hmoutu natlačíme do kulaté dortové formy a zalejeme jí náplní.
Náplň
3. Nejprve ušlehamá šlehačku se smetafixem 1 minutu/"Zamknout mixovací nádobu" /R4.
4. Ušlehanou šlehačku přendáme do misky a dáme chvíli stranou.
5. Do mixovací nádoby s metličkou dáme ricottu, philadelphii,cukr, šťávu s limety a šleháme 2minuty/"Zamknout mixovací nádobu" /R4.
6. Přidáme šlehačku a jemně promícháme.
7. Náplň nalejeme na korpus a dáme přes noc stuhnout do lednice.
Korpus
Tip
Každý kousek ozdobíme plátkem čokolády.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Vyzkoušíme, uvidíme.-)
Už se těším
Are you sure to delete this comment ?