Ingredience & Porce
Tatarský biftek z lososa
- 250-300 g čerstvého filetu z lososa bez kůže
- sůl,čerstvě namletý pepř
- 1-2 polévkové lžíce šťávy z limetky
- 1 pórek
- 2 polévkové lžíce olivový olej
- 8 plátků bageta
- 1 polévková lžíce pesta(mleté koření)
- bazalka
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
1. Do mixovací nádoby vložíme lososa nakrájeného na kostky a sekáme 4 sekund R/4.
2. Přidáme sůl,pepř a šťávu z limetky a promícháme 3 sekundy R/2. Vyndáme z nádoby.
3. Do nádoby vložíme nakrájený pórek a přidáme olivový olej a sekáme 4 sekundy R/5.
4. Do nádoby přidáme směs lososa a promícháme 5 sekund R/2. Vyndáme z nádoby a necháme uležet pod pokličkou 10-15 minut v lednici.
5. Plátky bagety osmahneme dozlatova a ještě teplé potřeme slabounkou vrstvou pesta. Pak na ně rozdělíme tatarský biftek, ozdobíme je bazalkou a ihned podáváme.
Tatarský biftek z lososa
Tip
Ozdobíme většími kousky citrónu či limetky.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Pesto je výborné ve spojení s lososem
je to dobré
Are you sure to delete this comment ?