thumbnail image 1
thumbnail image 1
Doba přípravy
2min
Celkový čas
32min
porce/procí
8 kus/kusů
Úroveň
snadný

Ingredience & Porce

Tatarský biftek z lososa

  • 250-300 g čerstvého filetu z lososa bez kůže
  • sůl,čerstvě namletý pepř
  • 1-2 polévkové lžíce šťávy z limetky
  • 1 pórek
  • 2 polévkové lžíce olivový olej
  • 8 plátků bageta
  • 1 polévková lžíce pesta(mleté koření)
  • bazalka

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6 koupit nyní

Sdílet svoji aktivitu

Dnes vařím toto

Příprava

    Tatarský biftek z lososa
  1. 1. Do mixovací nádoby vložíme lososa nakrájeného na kostky a sekáme 4 sekund R/4.

    2. Přidáme sůl,pepř a šťávu z limetky a promícháme 3 sekundy R/2. Vyndáme z nádoby.

     3. Do nádoby vložíme nakrájený pórek a přidáme olivový olej a sekáme 4 sekundy R/5.

     

     4. Do nádoby přidáme směs lososa a promícháme 5 sekund R/2. Vyndáme z nádoby  a necháme uležet pod pokličkou 10-15 minut v lednici.

    5. Plátky bagety osmahneme dozlatova a ještě teplé potřeme slabounkou vrstvou pesta. Pak na ně rozdělíme tatarský biftek, ozdobíme je bazalkou a ihned podáváme.

     

     

Tip

Ozdobíme většími kousky citrónu či limetky.

Model Thermomixu ®

  • Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Kategorie receptů:

Vytisknout

Tatarský biftek z lososa

Vytisknout:

Komentáře

Are you sure to delete this comment ?

Ostatní uživatelé také líbilo

Zobrazit podobné: