Doba přípravy
35min
Celkový čas
50min
porce/procí
20
kus/kusů
Úroveň
snadný
Ingredience & Porce
Těsto
- 500 gramů hladké mouky
- 50 gramů cukru
- 50 gramů másla
- 1 kus vejce
- 20 gramů čerstvého droždí
- 250 gramů Mléka
- 1 špetka soli
Náplň
- cukr krupice
- olej
- skořice, mletá
Na potření
- vejce
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Do mixovací nádoby vložíme mléko, cukr, droždí a uděláme kvásek 1,5 minuty/[img title="Zamknout nádobu"]https://www.svetreceptu.cz/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/thermomix/mixingbowl.png[/img]/37C/R2.
Přidáme mouku,máslo,vejce, sůl a hněteme 3 minuty/[img title="Zamknout nádobu"]https://www.svetreceptu.cz/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/thermomix/mixingbowl.png[/img]/[img title="Klas"]https://www.svetreceptu.cz/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/thermomix/corn.png[/img].
Těsto necháme ještě 30 minut kynout.
Z Těsta vyválíme plát který potřeme olejem posypeme cukrem a skořicí.
Za rolujeme do rolády a nakrájíme na 3-4 cm kousky.
Kousky skládáme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme vajíčkem a dáme péct.
Pečeme 15 minut při 200C.
Těsto
Tip
Těsto můžeme místo skořice posypat mletýma ořechama.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné:
Komentáře
Potírat bylinkovým máslem či panenským olejem, nepřijde mi zvrácené....Vše dle libosti každého přeci, jest na každém jednotlivci jaké chce mít přísady dle zdravosti.... navíc oleje nedávám nikdy dosti, jen decentně pokapávám ............ ..........
♥ alenapundy@gmail.com
Promin,ale potirat sladke testo bylinlovym maslem, nebo panenskym olivovym olejem je trochu zvracene.ne?
ANO, TAKÉ TO TAK VIDÍM..... Obsah náplně je dle každého libosti.... Potírám bylinkovým máslem nebo panenským olejem, používám vždy velmi malé množství jak tuku, oleje tak i cukru.... Dávám více bylinek, přidávám lněná semínka, skořici a mák....
♥ alenapundy@gmail.com
Myslim si,ze je to individualni kolik dat naplne, jen misto oleje bych testo potrela rozpustenym maslem.
Kolik surovin na náplň? Chybí gramy.
Skvělé!!!
mňam mňam
skvělý skořicovník
Are you sure to delete this comment ?