Doba přípravy
13min
Celkový čas
13min
porce/procí
4
porce/porcí
Úroveň
střední
Oficiálně testováno
- TM 31
published: 22.11.2011
změněno: 05.09.2020
Ingredience & Porce
Krkovička po krkonošsku
- 200 gramů cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce rajčatového džusu, koncentrátu
- 200 gramů hub, čerstvých nebo sušených
- 5 kusů sušených švestek
- 400 gramů vody
- 600 gramů krkovičky
- olivový olej
- 1 čajová lžička soli
- 1/2 čajové lžičky pepře mletého
- 1/4 čajové lžičky červené papriky, sladké
Příslušenství, které potřebujete
-
Varoma
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Do mixovací nádoby vložte přepůlenou cibuli, česnek, rajský koncentrát, hříbky, švestky a vodu.
Maso pokrájené na tenké plátky, okořeněné a potřené olivovým olejem a posypané červenou paprikou, uložte do Varoma mísy a položte na víko Thermomixu.
Vařte 45 min/Varoma/rychlost 1.
Po uvaření sundejte Varomu, nasaďte odměrku a mixujte suroviny 15 sek./rychlost 4.
Podávejte s brambory, rýží nebo se zeleninou.
Tip
Pro zjemnění lze přidat i smetanu.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné:
Komentáře
vařila jsem v sobotu a je to luxusní oběd
dobrota, sice nevím kde se vzal v Krkonoších rajčatový juice a le budiž
Dobrůtka
Výborné a luxsuní jídlo! Není už důvod chodit na tuto mňamku do restaurací, doma si ji uděláte ještě mnohem lepší!
výborné jako vše z Krkonoš
Krajové jídlo, zkusíme...
Mňamka
No tak to jsme se hodně a dlouho olizovali, jaká to je dobrota.
Are you sure to delete this comment ?