Doba přípravy
10min
Celkový čas
10min
porce/procí
4
porce/porcí
Úroveň
střední
Oficiálně testováno
- TM 31
published: 22.11.2011
změněno: 12.08.2016
Ingredience & Porce
- Tomatové pesto
- 50 gramů sýr, Parmazán, na kousky
- 2 stroužkyčesneku
- 0,5 svazku petržele, bez stonků
- 100 gramů rajčat, sušených
- 2 - 3 špetky pepře
- 1 - 2 špetky Kajenského pepře, hobliny
- 0,5 čaj, ové lžičky soli
- 120 gramů olivový olej
- Krůtí závitek a příloha
- 4 krůtí plátek, (á 200 g)
- trocha soli
- trocha pepře
- trocha červené papriky, sladké
- 1 kus červená paprika, na kousky
- 10 kusů bílý žampión, čerstvý, velkých, přepůlených
- 1 kus cuketa, na kolečka
- 1000 gramů voda
- 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0.5 vody)
- 250 gramů dlouhozrné rýže
- Bylinková omáčka
- 100 gramů žloutky, zakysané
- 50 gramů hladká mouka
- 0,5 svazku směsi bylin, čerstvých, např. petržele nebo bazalky, bez stonků
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Do mixovací nádoby dejte parmazán a rozmělněte 10 sek./rychlost 10 .
- Přidejte česnek a petržel a nasekejte 5 sek./rychlost 5 .
- Přidejte sušená rajčata, pepř a sůl a rozmělněte 10 sek./rychlost 8 .
- Otvorem ve víku pomalu přidávejte olivový olej na rozjeté nože rychlost 4, aniž byste sundali odměrku.
- Krůtí závitkyy silně potřete tomatovým pestem, zaviňte, pevně sepněte párátkem, osolte a posypte pepřem a paprikou a vložte do Varoma mísy.
- Závitky pokryjte paprikami, žampióny a cuketou.
- Do mixovací nádoby dejte vodu a zeleninový bujón.
- Zavěste košík, odvažte rýži, nasaďte Varoma mísu a povařte 28 min./Varoma/rychlost 1 .
- Varoma mísu a košík dejte stranou.
- Pokud je v mixovací nádobě málo vývaru, doplňte vodu do značky 0,5 l, přidejte suroviny na omáčku, povařte 3 min./90°C/rychlost 4 , a rozmixujte 10 sek./rychlost 8.
- Dochuťte solí, pepřem a tomatovým pestem.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné:
Komentáře
krůtí se neztratí
lehké a výborné jídlo...taková domácí Itálie
Posekání parmazánu ocení i profík
Mňamka
Are you sure to delete this comment ?