thumbnail image 1
thumbnail image 2
thumbnail image 1 thumbnail image 2
Doba přípravy
20min
Celkový čas
35min
porce/procí
8 kus/kusů
Úroveň
--

Ingredience & Porce

  • 800 ml šlehačky
  • 120 g cukr, krystal
  • 3 vanilkové cukry
  • 10 plátků želatin Dr.Oetker
  • špetku skořice nebo semínka z 1/2 vanilkového lusku

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6 koupit nyní

Sdílet svoji aktivitu

Dnes vařím toto

Příprava

  1. Popište zde přípravné kroky receptu

  2. 1. plátky želatiny ponoříme do misky se studenou vodou a necháme nabobtnat

    2. šlehačku s cukrem a vanilkovými cukry nalijeme do mix. nádoby a svaříme 100°C/ 15 min/ R 2

    3. svařenou šlehačku necháme v mix. nádobě chvilku vychladnout (asi na 70°C) a vložíme do ní plátky želatiny (želatina se nesmí vařit), které jsme vyndali z misky s vodou. Přidáme špetku skoříce nebo vanilku a zamícháme 10 sec/ R 4.

    4. Šlehačku nalijeme do pudinkové formy, nebo do plechu na pečení mufínů, případně do jednotlivých mističek a dáme přes noc ztuhnout do lednice. Podáváme s malinovým přlivem nebo jiným ovocem.

     

Model Thermomixu ®

  • Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Kategorie receptů:

Vytisknout

Panacota

Vytisknout:

Komentáře

Are you sure to delete this comment ?

Ostatní uživatelé také líbilo

Zobrazit podobné: