Ingredience & Porce
Ingredience
- 600 gramů mouka hladká
- 400 gramů vody vlažné
- 2 kusy cibule nakrájená na půlkolečka
- 2 polévkové lžíce olej
- 1 čajová lžička cukru krupice
- 10 gramů sůl
- 10 gramů instantní droždí
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
Připravíme si papír na pečení, posypeme ho moukou a vylejeme těsto. Už ho nemícháme, jen ho rozdělíme na tři části, které v mouce vytvarujeme na bagety. Je to proto, aby si těsto zachovalo bublinkatou strukturu. Zakryté bagety utěrkou necháme ještě hodinu kynout. Můžete je ostrým nožem šikmo nařezat(nejlepší je žiletka).
Troubu vyhřejeme na 230°C i s plechem na kterém budeme bagety péci. Na teplý plech přeneseme bagety i s pečícím papírem. Než vložíme plech s bagetami do trouby, vhodíme na dno v troubě pár kostek ledu.Teplotu snižte na 190°C a pečte 20-25min do křupava. Upečené bagety dáme na mřížku, aby dýchaly od spodu.
Tip
Budete potřebovat papírový ubrousek, nádoba s víkem a pečící papír.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Cibulka je příjemná změna v bagetách
ale ještě lépe chutnají
VIPADÁ TO DOBŘE
Mňam
Podobné cibulové bagety vyrábí jeden velký supermarket a musím říct, že mi tam vždy chutnají,..díky za recept, který opravdu oceňuji!
Recept jak má být, milujeme vše kde je cibule
nafoceno skutečně skvěle, ale opravdu zdlouhavé
To mě těší...
je to zbytečně zdlouhavé
Perfektně nafocený postup. podle tohoto je radost péct.
Are you sure to delete this comment ?