Ingredience & Porce
- 20 gramů želatina v prášku
- 1 rovná polévková lžíce med
- 150 gramů voda
- 250 gramů cukr
- 1 polévková lžíce sirupu z černého jeřábu
Příslušenství, které potřebujete
-
Metlička
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
Do nádoby dám 1 a 1/2 odměrky(150g) vody, nasypu želatinu a ,nechám asi 5 minut bobtnat. Přidám lžíci medu, 250g cukru, nastavím 50°C a asi na 2 min, šlehací metla R3. Po rozpuštění všech ingrediencí zapnu s metlou R4 a nechám pracovat, asi 5 minut. Zatím si připravím buď plech a pečící papír vymazaný olejem, nebo hladkou plastovou misku, taktéž vymazanou. Zatím v TM vznikne velmi hustá pěna, je to i slyšet. Přidám sirup a nechám promíchat. Vylévám a vyškrabávám na papír a urovnávám stěrkou. Hmota má asi 37°C. Šup s ní do chladna a asi po 1/2 hodině můžeme krájet stěrkou na kostky a obalovat buď v kakaovém prášku, nebo v majzeně (kukuřičném škrobu) Přeji krásné pomlsání
MarshMalow
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Ochutnali jsme a bylo to výborné
Výborné!!!
Jako pověra dobrý, na zdravé klouby používám jiné věci. Ale je fajn vědět, co se mlsá a že jsem si tam nedala žádnou chemii kterou nechci Dík za komentář
Jé, nad tímhle uvažuju už nějakou dobu, díky za tip
želatina je potřeba na klouby!
Are you sure to delete this comment ?