thumbnail image 1
thumbnail image 1
Doba přípravy
10min
Celkový čas
10min
porce/procí
-- --
Úroveň
střední
Oficiálně testováno
  • TM 31
published: 22.11.2011
změněno: 18.04.2019

Ingredience & Porce

Frankfurtské telecí ragú

  • 250 gramů cibule, přepůlené
  • 30 gramů olej
  • 500 gramů telecí maso, (plece), na kostičky
  • 300 gramů voda
  • 120 gramů víno, bílé
  • 1 čaj, ová lžička soli
  • 0,5 čajové lžičky pepř, mletý
  • 1 kus hřebíček
  • 1 kus bobkový list, suchý
  • 200 gramů žloutky
  • 10 gramů citrónová šťáva
  • 2 špetky muškátni orešek
  • škrob, jemný, smíchaný s trochou bílého vína

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6 koupit nyní

Sdílet svoji aktivitu

Dnes vařím toto

Příprava


    1. Do mixovací nádoby vložte cibuli a nasekejte ji 6 sek./rychlost 5 (nechte dopadat na rozjeté nože, rychlost 5).

    2. Přidejte olej a poduste 2 min./Varoma/rychlost 1(2 min./100°C/rychlost 1).

    3. Přidejte telecí maso a poduste, až je maso bílé 5 min./Varoma//>/rychlost 1 (5 min./Varoma//>/rychlost 1).

    4. Přidejte vodu, bílé víno, sůl, pepř, hřebíček a bobkový list a povařte 30 min./100°C//>/rychlost 1(30 min./100°C/rychlost 1).

    5. Přidejte smetanu, citrónovou šťávu a muškátový oříšek a povařte 3 min./100°//>/rychlost 1 - 2(3 min./100°C/rychlost 1).

    6. Dochuťte a popřípadě zahustěte jemným škrobem.

Model Thermomixu ®

  • Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
Kategorie receptů:

Vytisknout

Frankfurtské telecí ragú

Vytisknout:

Komentáře

Are you sure to delete this comment ?

Ostatní uživatelé také líbilo

Zobrazit podobné: