Doba přípravy
45min
Celkový čas
45min
porce/procí
--
--
Úroveň
pokročilý
Oficiálně testováno
- TM 31
published: 22.11.2011
změněno: 22.03.2018
Ingredience & Porce
- 50 gramů pistácie, vyloupaných
- 1 kus šalotka
- 3 lístky šalvěje
- 1 kus rozmarýnu, 1 větvička
- 30 gramů olivový olej
- 700 gramů telecí maso
- hladká mouka
- sůl
- pepř černý, mletý
- 30 gramů koňak
- 2 kusy fenykl
- 500 gramů mléko
- 0,5 kostky bujón (pro 0,5 l)
- 1 polévková lžíce kukuřičný škrob
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Pistácie dejte do mísy a mixujte 3 sec / rychlost 4 . Polovinu odložte. Přidejte šalotku, šalvěj, větévku rozmarýnu bez listů a olivový olej a nastavte na 3 min při 100 °C / rychlost 4.
- Telecí maso nakrájejte na kostky o hranách zhruba 2 cm, obalte v mouce a spolu se solí, pepřem a koňakem přidejte do mixovací nádoby. Nastavte na 3 min při 100 °C, "Zpětný chod" , "Jemné míchání" .
- Fenykly nakrájejte na kolečka, mírně osolte a rozložte do Varomy. Přidejte mléko a bujón. Nasaďte Varoma mísu a vařte 30 min./Varoma/ "Zpětný chod" / "Jemné míchání" .
- Nechte maso okapat v košíku (šťávu zachyťte do jiné misky) a udržujte je teplé s fenyklem.
- Šťávu dejte do mixovací nádoby, přidejte kukuřičný škrob a nastavte na 8 min /90 °C / rychlost 2.
- Maso a fenykl promíchejte s omáčkou, posypte odloženými pistáciemi a podávejte.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné:
Komentáře
když se udělá dobře tak to musí být super
Zajímavý recept, někdy ráda vyzkouším
Neboli telecí v bylinkovém uragánu
Are you sure to delete this comment ?