Doba přípravy
35min
Celkový čas
35min
porce/procí
--
--
Úroveň
střední
Oficiálně testováno
- TM 31
published: 22.11.2011
změněno: 12.08.2016
Ingredience & Porce
- Špízy a příloha
- 1 kus pomeranč, na plátky
- 1 kus žlutá paprika, na kostičky 3 x 3 cm
- 200 gramů lososa, na kostičky 3 x 3 cm
- 4 stonky citrónové trávy
- 1000 gramů voda
- 2 kostka zeleninového bujónu (pro 0.5 vody)
- 120 gramů jasmínová rýže
- 100 gramů lusků cukrového hrášku
- 100 gramů bílý žampión, čerstvý, na plátky
- Omáčka:
- 20 gramů škrob, jemného
- 75 gramů pomerančové šťávy
- 1 špetka sůl
- 1 špetka pepře
- 0,5 čajové lžičky kari
- 60 gramů mangového čatní
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Na stonky citrónové trávy nebo na dřevěné špízy navlékněte v libovolném pořadí kousky pomeranče, papriky a lososa – popřípadě můžete zeleninu a lososa dopředu propíchnout malým nožíkem a vložte do Varoma mísy.
- Do mixovací nádoby dejte vodu a zeleninový bujón, vložte košík, odvažte rýži a nasaďte Varoma.
- Na tácek Varoma rozložte lusky hrášku a žampióny, vložte do Varomam mísy a poduste 23 min./Varoma/rychlost 1.
- Varoma mísu a košík odložte stranou, mixovací nádobu vyprázdněte a vývar zachyťte.
- Do mixovací nádoby vložte škrob s pomerančovou šťávou a promíchejte 5_sek./rychlost_3
- Do mixovací nádoby nalijte 300 g vývaru, rozmíchaný škrob s pomerančovou šťávou, sůl, pepř a kari a povařte 4 min./100°C/rychlost 3,5.(4 min.100°C/rychlost2,5)
- Přidejte mangové čatní, zahřejte 30 sek./100°C/rychlost 2__a podávejte k lososovému špízu na rýži a hráškových luscích.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné:
Komentáře
to vypadá hodně profi
jasmínová rýže je sice dražší ale za to je naprosto skvělá, pokrm vypadá úžasně
Už i fotka vypadá nádherně
Are you sure to delete this comment ?