Doba přípravy
15min
Celkový čas
15min
porce/procí
4
porce/porcí
Úroveň
snadný
Oficiálně testováno
- TM 31
published: 22.11.2011
změněno: 27.09.2018
Ingredience & Porce
Boršč
- 3-5 snítek petržele, lístky
- 200 gramů rajčat, na poloviny
- 100 gramů cibule, na poloviny
- 100 gramů mrkve, na kusy
- 200 gramů červené řepy, na kusy
- 40 gramů oleje
- 150 gramů brambor, na kousky
- 100 gramů červené papriky, na kousky
- 200 gramů bílého zelí, na proužky
- 1000 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- 1/2 čajové lžičky pepře černého, mletého
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Do mixovací nádoby vložte petrželku a sekejte 3 vteřiny/rychlostí 7.
Přidejte rajčata a sekejte 10 vteřin/rychlostí 4, přendejte do misky a odložte stranou.
Do mixovací nádoby vložte cibuli a mrkev a sekejte 5 vteřin/rychlostí 5.
Přidejte červenou řepu a olej, restujte 5 min/Varoma/ "Zpětný chod" /rychlostí 1–2.
Přidejte brambory, červenou papriku, bílé zelí a vodu a vařte 17 min/100°C/ "Zpětný chod" /rychlostí 1.
Přidejte nasekaná rajčata s petrželkou, sůl a pepř a vařte 5 min/100°C/ "Zpětný chod" /rychlostí 1. Polévku nechejte 10 minut odpočinout; podávejte v polévkových miskách.
Tip
Ozdobte zakysanou smetanou.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné:
Komentáře
Buď v receptu chybí seznam ingrediencí a množství, nebo se mi z nějakého důvodu nezobrazuje. Prosím, jestli není chyba v zadání receptu.
Už dlouho jsem tak dobrý BORŠČ nejedla
Když se přidá na talíř lžíce zakysaný smetany tak dobrý.
NAPROSTO SKVĚLÝ...... dělala jsem také jen se zeleninou, ZELÍ jsem dávala kysané...Je to dobrůtka, vše zeleninkové, bezmasé....DĚKUJI ..................
♥ alenapundy@gmail.com
Boršč neměl chybu!
Moc dobrý, mám tento recept vyzkoušený, doporučuji
Jooo boršč. Na ten chodíme ke Koljovi v Litomyšli. Uvidíme, jestli bude taky takový
Are you sure to delete this comment ?