Ingredience & Porce
- 3 velké stroužky česneku
- několik snítek kopr, čerstvý, ( pět větviček)
- několik snítekhladkolisté petržele
- 1 salátová okurka
- 500 g kefír
- 1/2 čaj, ové lžičky soli
- 1 lžička olivového oleje
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
Do "Zamknout mixovací nádobu" vložíme česnek a bylinky, sekáme 5 sekund, R 5
Stěrkou setřeme ze stěn a přidáme oloupanou okurku,
kterou jsme nakrájeli na cca 3 cm špalíky a sekáme 3 sekundy, R 4
Přidáme kefír, sůl, olivový olej a mícháme 5 sekund, "Zpětný chod" , R 2
Tarator se podává dobře vychlazený, jako přílohu můžeme zvolit pečivo zadělané v našem
super "Zamknout mixovací nádobu" . Tato polévka je velmi osvěžující a moje bulharská švagrová nám ji dělá na dovolené každý den a to nemá chudák thermomix.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Jsem z Bulharska a tarator je naše tradiční studená polévka. Můžete také zkusit přidat mleté vlašské ořechy nebo místo kefíru dát smetanový jogurt zředěný vodou.
Poměrně častý chod na dovolené. Zajímavé že se neomrzí.
vypadá to zajímavě určitě to stojí za vyzkoušení.
Are you sure to delete this comment ?