![thumbnail image 1](https://cz.rc-cdn.community.thermomix.com/recipeimage/vn2ilts4-b0607-104679-cfcd2-2p9j5jqi/7e218ed2-e43f-4e6c-9d75-7d24c9ade3d9/original/tarator-bulharska-studena-polevka.jpg)
![thumbnail image 2](https://cz.rc-cdn.community.thermomix.com/recipeimage/vn2ilts4-b0607-104679-cfcd2-2p9j5jqi/872cd8d0-93d4-4e9a-af40-79154cc1176f/original/tarator-bulharska-studena-polevka.jpg)
Ingredience & Porce
- 3 velké stroužky česneku
- několik snítek kopr, čerstvý, ( pět větviček)
- několik snítekhladkolisté petržele
- 1 salátová okurka
- 500 g kefír
- 1/2 čaj, ové lžičky soli
- 1 lžička olivového oleje
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
Do
"Zamknout mixovací nádobu" vložíme česnek a bylinky, sekáme 5 sekund, R 5
Stěrkou setřeme ze stěn a přidáme oloupanou okurku,
kterou jsme nakrájeli na cca 3 cm špalíky a sekáme 3 sekundy, R 4
Přidáme kefír, sůl, olivový olej a mícháme 5 sekund,
"Zpětný chod" , R 2
Tarator se podává dobře vychlazený, jako přílohu můžeme zvolit pečivo zadělané v našem
super
"Zamknout mixovací nádobu" . Tato polévka je velmi osvěžující a moje bulharská švagrová nám ji dělá na dovolené každý den a to nemá chudák thermomix.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Poměrně častý chod na dovolené. Zajímavé že se neomrzí.![tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.)](/bundles/tmrcfront/js/tinymce-plugins/tmrc_emoticons/img/smile.png)
vypadá to zajímavě
určitě to stojí za vyzkoušení.
Are you sure to delete this comment ?