thumbnail image 1
thumbnail image 1
Doba přípravy
5min
Celkový čas
10min
porce/procí
15 porce/porcí
Úroveň
snadný

Ingredience & Porce

Paštika s houbami a vlašskými ořechy

  • 2 stroužky stroužek česneku
  • 200 gramů houba, čerstvá
  • 40 gramů vlašský ořech, loupaný, orestovaných
  • 50 gramů majonéza
  • 1 špetka soli na dochucení
  • 1 špetka pepře, čertsvě umletého
  • 1-2 směsi čerstvých bylinek

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6 koupit nyní

Sdílet svoji aktivitu

Dnes vařím toto

Příprava

  1. 1. Do mixovací nádoby dejte česnek a sekejte 3 sekundy/rychlost 6.
  2. 2. Přidejte houby a sekejte 8 seund/rychlostí 6.
  3. 3. Přidejte vlašské ořechy, majonézu, sůl a pepř a mixujte dalších 10 sekund/rychlostí 6.
  4. 4. Ozdobte kysanou smetanou a trochou nasekaných bylinek.

Tip

- podávejte s krekrami, topinkami z bílého chleba nebo čerstvým chlebem

Model Thermomixu ®

  • Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Komentáře

  • 18. září 2017 - 10:21

    Melissa:
    Dobrý den, omlouvám se za pozdní reakci. Dali jsme hlavy dohromady a dopátrali jsme, že originální recept pochází z Austrálie. Zdejší podněbí zřejmě nahrává spíše houbám typu žampionům (a to ještě kupovaným). V našich končinách, kde v lese roste daleko větší paleta hub, ale doporučujeme houby nejprve podusit. S cibulkou, klidně i s kmínem. Už jen kvůli lepší stravitelnosti. Poté směs nechte zchladnout a dále postupujte jako v uvedeném receptu.
    Jdeme do lesa na houby a vyzkoušíme to, případně doupravíme.
    Děkujeme za podnět! Wink

  • 14. září 2017 - 20:11

    taky mi to vrtá v hlavě - tohle fakt zkoušet nebudu - syrové houby se pouhým rozmixováním přece nestanou poživatelnými....nebo se pletu?????? Ovšem vidím, že ani po roce se "Vorwerk vývoj receptů" jakožto autor jaksi nedostal k odpovědi na dotaz tmrc_emoticons.(

  • 20. srpna 2016 - 04:10

    Houby jsou opravdu bez tepelné úpravy?

Are you sure to delete this comment ?

Ostatní uživatelé také líbilo

Zobrazit podobné: