thumbnail image 1
thumbnail image 1
Doba přípravy
15min
Celkový čas
1h 15min
porce/procí
3 porce/porcí
Úroveň
snadný

Ingredience & Porce

Ingredience:

  • 50 gramů cukr
  • 10 gramů olivový olej
  • 300 gramů vepřových žeber, 10 cm dlouhých, cca 6 kousků bez kosti
  • 50 gramů sójová omáčka
  • 40 gramů voda
  • 1000 gramů jarní cibulka, zelených, nakrájených na 5 cm kousky
  • 10 gramů koriandr, čerstvý

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní

Sdílet svoji aktivitu

Dnes vařím toto

Příprava

  1. 1. Do mixovací nádoby dejte cukr a melte 15 sekund/ rychlost 10.

    2. Do mixovací nádoby přidejte olivový olej a ohřívejte 5 minut/Varoma/rychlost Jemné míchání"Jemné míchání" /.

    3. Přidejte vepřová žebírka, sójovou omáčku a vodu a pokračujte ve vaření 5 minut/Varoma/rychlost Jemné míchání"Jemné míchání" .

    4. Přidejte 330 gramů zelené cibulky a duste 10 minut/Varoma/rychlostJemné míchání"Jemné míchání" .

    5. Přidejte dalších 330 gramů zelené cibulky a duste 10 minut/Varoma/rychlost Jemné míchání"Jemné míchání" .

    6. Přidejte zbylou cibulku a duste 15 minut/Varoma/rychlost Jemné míchání"Jemné míchání" .

    7. Jako dekoraci použijte list koriandru a podávejte.

Tip

- jde o typický čínský pokrm, přesto jsou všechny potřebné suroviny snadno k sehnání

- žebírka jsou křehká, chutná a krásně vypadají

 

 

Model Thermomixu ®

  • Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Kategorie receptů:

Vytisknout

Dušená žebírka se zelenou cibulkou

Vytisknout:

Komentáře

  • Zatím jste nenapsali žádné komentáře.
Are you sure to delete this comment ?

Ostatní uživatelé také líbilo

Zobrazit podobné: