thumbnail image 1
thumbnail image 1
Doba přípravy
10min
Celkový čas
1h 15min
porce/procí
8 porce/porcí
Úroveň
snadný

Ingredience & Porce

zelí

  • 500 g červeného zelí
  • 1 kus cibule
  • 40 g vepřové sádlo
  • 1 kus bobkový list
  • 30 g ocet
  • 30 g cukr
  • 1/2 čajová lžička sůl
  • 150 g voda
  • 1 kostka zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6 koupit nyní

Sdílet svoji aktivitu

Dnes vařím toto

Příprava

    červené zelí
  1. Sekejte  červené zelí 4-5 vteřin /  rychlost 5. Dejte stranou.


    Sekejte cibuli 4-5 vteřin / rychlost 5.


    Přidejte sádlo a duste 3 minuty / Varoma / Zpětný chod / rychlost 2.


    Přidejte  nasekané zelí a všechny ostatní přísady a vařte 60 minut / 100 °C / Zpětný chod / rychlost 1

Tip

Podávejte s masem, ale chutná i s těstovinami jako lehký oběd.

Model Thermomixu ®

  • Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Kategorie receptů:

Vytisknout

červené zelí na německý způsob

Vytisknout:

Komentáře

  • 26. prosince 2015 - 13:58
    5.0

    Vynikající, dékuji za tento recept tmrc_emoticons.)

    Vařila jsem místo hodiny jen 30 minut a je to takové zelí jako se dělalo u nás doma na Moravě, spíše to je po této úpravě  takový dušený zelný salát, ale skvělý.

Ostatní uživatelé také líbilo

Zobrazit podobné: