thumbnail image 1
thumbnail image 2
thumbnail image 1 thumbnail image 2
Doba přípravy
30min
Celkový čas
50min
porce/procí
4 porce/porcí
Úroveň
--

Ingredience & Porce

  • 300 g těstoviny
  • 2 ks ústecké klobásy (možnoi i jiné pikantní)
  • 4 ks paprika (zelenina)
  • 2 menší cukety
  • 1 lilek
  • 1 brokolice
  • sůl
  • pepř
  • koření na čínu nebo grilovací koření dle chuti
  • čerstvá bazalka
  • olej

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6 koupit nyní

Sdílet svoji aktivitu

Dnes vařím toto

Příprava

  1. Popište zde přípravné kroky receptu

  2. Do košíku nasypeme těstoviny,přidáme trochu oleje a zalijeme 400g vodou.Nasadíme víko a Varoma mísu,do které vkládáme: Na kostičky nakrájenou klobásu,na proužky nakrájenou papriku.Cuketu a lilek též přidíme nakrájenou na kostičky.Po obvodu Varoma mísy naskládáme brokolici a doprostřed položíme pár lístků čerstvé bazalky.Osolíme,opepříme,posypeme kořením.Nasadíme víko a nastavíme čas 30 min teplota Varoma RJemné míchání"Jemné míchání" .Mezi tím si vymažeme zapékací mísu olejem.Po dovaření smícháme těstoviny se zeleninovou směsí a přendáme do zapékací mísy.Dáme péct na 200°C na 20 min.Do zbytku vody přidáme zakysanou smetanu a 1 lžíci mouky (dle hustoty a chuti).Nasadíme víko a nastavíme čas 5min 90°C R3.,Hotovou směs nalijeme  na těstoviny  zhruba v polovině pečení.Navrch můžeme přida ještě kousky tvrdého sýra a necháme dopéct.

Model Thermomixu ®

  • Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Kategorie receptů:

Vytisknout

Těstoviny s ústeckou klobásou a zeleninou

Vytisknout:

Komentáře

Are you sure to delete this comment ?

Ostatní uživatelé také líbilo

Zobrazit podobné: