thumbnail image 1
thumbnail image 1
Doba přípravy
1min
Celkový čas
11min
porce/procí
4 porce/porcí
Úroveň
snadný

Ingredience & Porce

omáčka

  • 2 stroužky stroužek česneku
  • 1 paprika, pálivá
  • 1 polévková lžíce kapar, nakládaný
  • 5 filátek ančoviček
  • 50 g oliva, černá, vypeckovaná
  • 200 g pasírovaných rajčat
  • 3 polévkové lžíce olivový olej
  • 1 polévková lžíce oregáno, čerstvého !

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6 koupit nyní

Sdílet svoji aktivitu

Dnes vařím toto

Příprava

    omáčka
  1. Papriku a česnek vhoďte na rozjeté nože 20 vteřin/rychlost 5.

    Poté přidejte ančovičky až se rozmělní také - podle preferované velikosti (asi cca další 3 vteřiny)

    Osmahněte s olejem 5 minut/100°C/rychlostí 1.

    Přidejte zbylé suroviny a vařte 10 minut/100°C/Zpětný chod"Zpětný chod" /rychlostí 1.

    Po naservírování posypte lžičkou parmezánu.

Tip

Výborná je nejen na těstoviny ale i na šalvějové rizoto.

Hodí se i k zavaření na zimu.

Model Thermomixu ®

  • Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Kategorie receptů:

Vytisknout

Jihoitalská omáčka

Vytisknout:

Komentáře

Are you sure to delete this comment ?