Ingredience & Porce
Suroviny potřebné na paštiku
- 40 gramů máslo
- 2 stroužky stroužek česneku
- 80 gramů cibule
- 20 kusů šalvěje, lístků
- 8 kusů bobkový list, sušený
- 500 gramů kuřecí játra
- 125 gramů vína, portského
- 350 gramů máslo
- 1,5 čajové lžičky sůl
- 0,5 čajové lžičky pepř, mletý
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
1. 40 gramů másla, česnek, cibuli, šalvěj a bobkové listy vložete do mixovací nádoby a sekejte 5 sekund/rychlost 5 a pak restujte 5 minut /100 stupňů/ rychlost 1.
2. Přidejte játra a smažte 4 minuty/ Varoma/ rychlost 1.
3. Vyndejte bobkové listy a vlijte portské víno a vařte 2 minuty/Varoma/rychlost 1.
4. Přidejte 350 gramů másla, pepř, sůl a mixujte 20 sekund/ rychlost 10.
5. Plechovou misku na biskupský chlebíček si vyložte alobalem a rozmixovanou směs do ní vlijte.
6. Nechte v lednici alespoň 4 hodiny ztuhnout.
Kroky přípravy paštiky:
Tip
Paštiku podávejte se lístky rukoly, brusinkovým džemem a pečivem nebo chlebem.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Výborný, není nad domácí paštiku, aspoň víte, co si tam dáváte
Paštiku jsem udělala, nakonec ještě zastrkala aronii - byla výborná, jen se po ní zaprášilo.
Mám játra z krůty, tak jdu na to.
Paštika a takhle rychle To je mazec
Are you sure to delete this comment ?