Ingredience & Porce
- 10 dkg ořechů (vlašských, lískových, mandlí, možné použít i směs)
- 6 bílek
- 15 dkg cukru + 1 lžíci vanilkového cukru
- 15 dkg polohrubé mouky
- 7 dkg vlahého másla
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
Ořechy umeleme nahrubo R5
20 sekund, přesypeme do miskyUmytou mixovací nádobu vytřeme rozkrojeným citronem. Vložíme
šlehací metlu. Přidáme bílky, špetku soli, vyšleháme
tuhý sníh R3 4 minuty.Pomalu přidáváme vlahé máslo, šleháme 30 sekund, R2.
Přidáme namleté ořechy, vanilkový cukr, cukr,polohrubou mouku, šleháme 2 minuty, R2.
Těsto přendáme do formy na biskupský chlebíček, vmícháme na
kousky nalámanou čokoládu, a podle chuti brusinky, kandované ovoce, hrozinkyPečeme na 175 stupňů C 40 minut
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
zjednoduseneji - tak to bych asi nejdriv uslehala snih, vyndala ho z misy a pak pripravila vse ostatni a snih tam zpet vmichala nakonec
Nádoba musí být umytá, jinak se vám sníh nevyšlehá, přesně jak je uvedeno v receptu:Umytou mixovací nádobu vytřeme rozkrojeným citronem. Vložíme šlehací metlu. Přidáme bílky, špetku soli, vyšleháme tuhý sníh Rychlost 3 / 4 minuty.Hezký den,
Mixi
kdyz je po oresich mastna misa a noze, usleha se snih dobre? uz se mi nekolikrat stalo ze z nej nic nebylo prave kvuli zbytkum tuku
Určitě vyzkouším.
konečně vím co s bílkama , když doma nechtějí sníh
Jednoduchá a rychlá.
Super recept na zpracování 6bílků
Ty ho máš takový veselejší , ale na ten můj se zase dá leccos namazat! IF
také ráda zúčastnila! Shodou okolností mám připravený podobný recept , ty mentiony!
Je opravdu výhodné, být na správném místě ve správný čas - díky tomu jsem mohl včera ochutnat tuto DELIKATESU!
Úžasná dobrota, Zorko.
Are you sure to delete this comment ?