Ingredience & Porce
Těsto:
- 20 gramů čerstvé droždí
- 1 čajová lžička cukr
- 200 gramů voda
- 450 gramů hladká mouka
- 1 čajová lžička sůl
- 20 gramů olivový olej
Náplň
- 90 gramů rajčatový protlak
- 3 stroužky stroužek česneku
- 80 gramů cibule
- 20 gramů olivový olej
- 1 polévková lžíce oregano, sušené
- 1 polévková lžíce lístek bazalky
- 1 polévková lžíce rozmarýnu
- 100 gramů kostičky slaniny
- 100 gramů bílý žampión, čerstvý, nakrájených na plátky
- 100 gramů tvrdého sýra např. Eidam, strouhaného
- 100 gramů voda
- 0,5 čajové lžičky sůl
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
1. Do mixovací nádoby dejte droždí, vodu a cukr a připravte si kvásek 1 minuta/ 37 stupňů/ rychlost 3.
2. Přidejte ostatní suroviny na těsto a hněťte 2 minuty/"Zamknout mixovací nádobu" /"Těsto" .
3. Těsto nechte na teplém místě 60 minut kynout.
1. Do mixovací nádoby vložte cibuli a česnek a sekejte 3 sekundy/ rychlost 5, přidejte olej a smažte 4 minuty/ Varoma/ rychlost 1.
2. Do nádoby přidejte rajčatový protlak, oregáno, bazalku, rozmarýn, sůl a 100 gramů vody a povařte 3 minuty/100 stupňů/ rychlost 1.
1. Troubu si předehřejte na 225 stupňů.
2. Vykynuté těsto vyválejte a položte na plech vyložený pečícím papírem.
3. Na těsto nalejte rajčatovou omáčku s bylinkami a rozetřete ji po celé ploše.
4. Na rajčatovou omáčku nasypejte slaninu, poklaďte žampiony a posypte strouhaným sýrem.
5. Pečte asi 25 minut.
Příprava těsta:
Příprava nápně:
Dokončení:
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
pizzu máme rádi
Dobrý typ na další chutnou pizzu Doporučuji
Are you sure to delete this comment ?