thumbnail image 1
thumbnail image 1
Doba přípravy
20min
Celkový čas
40min
porce/procí
4 porce/porcí
Úroveň
snadný

Ingredience & Porce

Těstoviny

  • 500 gramů těstoviny
  • 2 kusy avokáda zralého
  • 1/2 šálků bazalka, čerstvá
  • 1/2 sklenice rajče, sušené
  • 2 stroužky stroužek česneku
  • 2 polévkové lžíce citrónová šťáva
  • 1/3 šálků hrnku olivového oleje
  • sůl
  • pepř

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní

Sdílet svoji aktivitu

Dnes vařím toto

Příprava

    Těstoviny s avokádem a bazalkou
  1. Oloupané avokádo, bazalku a česneku dejte do Zamknout mixovací nádobu"Zamknout mixovací nádobu" a mixujte R10/ 10 sec - na hladkou pastu. Přidáme citrónovou šťávu a olivový olej a vše promícháme v Zamknout mixovací nádobu"Zamknout mixovací nádobu" R4/10 sec.

    pastu dáme stranou a Zamknout mixovací nádobu"Zamknout mixovací nádobu" vymejte. Do Zamknout mixovací nádobu"Zamknout mixovací nádobu" dejte 1500ml vody a olivový olej , přidejte sůl a vařte 9 min./100stupňů C/ R1. Potè přidávejte těstoviny přes otvor víka tak, aby byly celé pod víkem ponořené a vařte 8-10 min./90stupňů C/Zpětný chod"Zpětný chod" R1, těstoviny po uvaření přeceďte.

    mezi tím si nakrájejte sušená rajčata, přidejte je do pastýř. Pastu osolte a opepřete, jak máte rádi.

    vzniklou směs přimícháme do čerstvě uvařených těstovin.

Tip

Výhodou je, že se dá jíst teplý i studený.
Avokádo představuje výborný zdroj dobrých tuků, které prospívají našemu srdci.

Model Thermomixu ®

  • Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Kategorie receptů:

Vytisknout

Těstoviny s avokádem a bazalkou

Vytisknout:

Komentáře

  • 19. ledna 2017 - 12:43

    výborné, rychlejší je to, když se Vám vaří těstoviny normálně ve vodě a mezi tím si děláte pastu. Bazalke jsem měla jen sušenou, takže tam nebyla moc cítit.

Are you sure to delete this comment ?