- TM 31
Ingredience & Porce
Hrušková povidla
- 1000 gramů hruška, hodně zralé
- 1 kus vanilinový cukr
- 1 kus středně velkého citrónu
- 10 gramů zázvoru čerstvého
- 5 kusů hřebíček
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
Do sekací nádoby přidáme očištěný zázvor a hřebíček , přesekáme 5.vteřin / r 4.Hrušky oloupeme, zbavíme jádřince a vložíme do sekací nádoby spolu s citrónovou šťávou, cukrem a vaříme 20.min / Varoma / r 1. Poté přesekáme 2.vteřiny / r 7.
Zda budou povidla třeba ještě osladit, přidejte ještě jeden vanilínový cukr.
Hotová povidla lze ihned použít nebo nalijeme do vymytých a nahřátých sklenic. Uzavřeme a otočíme dnem nahoru.
Hrušková povidla
Tip
Pro zjemnění chuti, můžete před dovařením přidat 2.lžíce rumu
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Hrušková povidla máme moc rádi a vTM jsou za chvilku
povidla jak je neznáte..hezký nápad a hlavně jednoduše a rychle...
- široké využití v kuchyni. Kdo rád peče - uvítá.
Are you sure to delete this comment ?