Ingredience & Porce
- 500 g jahoda
- 500 goloupané a nkrájené rebarbory
- 1 lžíce citronové šťávy
- 500 g želírovacího cukru, 2:1
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
Jahody a rebarboru dáme do "Zamknout mixovací nádobu" a při rychlosti 6 rozsekáme.
Přidáme citronovou šťávu a cukr a vaříme 13 minut/100°/rychlostí 2.
Ještě horké rozdělíme do sklenic,dobře uzavřeme,postavíme víčkem dolů a necháme vychladnout.
Potom už jenom mlsáme.
Tip
Rebarboru zbavte tvrdých vláken důkladně, v marmeládě by jinak dělala neplechu.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Dobrý nápad.
Škoda, že rebarbory máme vždycky mnohem víc, než jahod
hodné zajímavé chuťe se "perou" v boudocnu vyzkouším
Are you sure to delete this comment ?