Doba přípravy
5min
Celkový čas
25min
porce/procí
1
kus/kusů
Úroveň
snadný
Ingredience & Porce
Těsto
- 10 g čerstvé droždí
- 250 g voda
- 1 polévková lžíce hladká mouka
- 250 g hladká mouka
- 50 g žitná mouka
- 1 čajová lžička sůl
- 1 polévková lžíce majonéza
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
Do nádoby dejte droždí, vodu, 1PL hl.mouky na 37°C, 1,5minuty a míchejte R2. Přidejte ostatní suroviny a míchejte R"Těsto" , 3minuty.
Vložte vypracované těsto do vymazané formy vysypané mákem, slunečnicovými, nebo lněnými semínky. Potřete vodou se solí a nechte uležet 15min. Pečte 20min. při teplotě 220°C
Příprava těsta
Tip
V poslední minutě vmíchejte semínka dle vlastní chuti
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné:
Komentáře
Tak Honzo tento chlebetak je fakt bozi
Jsem rád, že Vám jsou recepty inspirací. Díky za foto je vidět že i Vám se daří. S pozdravem Jan Stříbrný
Opravdu skvělý JIŘÍ...................... Již jsem také vyzkoušela s obměnou, dala jsem 150g hl mouky a 150g celozrnné žitné bio chlebové mouky, semínka slunečnic, máku a kmínu, jinak majonézu jsem dodala sojovou BIO.........CHléb je opravdu vláčnoučký................................... DĚKUJI..... Přidávám fotečky ...
♥ alenapundy@gmail.com
Chlebety jsou u nás opravdu hodně oblíbené
Mňam
Originální název a recept je výborný. Všem doporučuji
zajímavé
Tento název vymyslely naše děti, když se nemohly dohodnout, jestli je to chleba, nebo bageta
Are you sure to delete this comment ?