![thumbnail image 1](https://cz.rc-cdn.community.thermomix.com/recipeimage/aer2auzu-11f38-394687-cfcd2-x30eazhm/1a351aa3-fe2c-42d1-9aff-911c9f6f0e9c/main/prazma-v-solne-kruste.jpg)
Doba přípravy
5min
Celkový čas
5min
porce/procí
--
Úroveň
snadný
Oficiálně testováno
- TM 31
published: 22.11.2011
změněno: 12.08.2016
Ingredience & Porce
- 1 pražmy, očištěné, vykuchané, 800-1000 g
- 2000 g sůl, hrubá
- 700 g voda
- olivového oleje, dle chuti
- 1 citrón
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Do mixovací nádoby nalijte vodu a ohřívejte 8 min./Varoma/rychlost 1.
- Do Varoma mísy nasypte vrstvu soli, na ni položte pražmu a zasypte ji zbylou solí. Rukama sůl pevně uplácejte okolo ryby.
- Sundejte odměrku, umístěte systém Varoma na své místo a vařte v páře 20 min./Varoma/rychlost 1. Před sejmutím systému Varoma jej nechte několik minut vychladnout.
- Opatrně rozbijte solnou krustu a odstraňte z pražmy sůl a kůži. Vyndejte polovinu ryby, poté odstraňte kosti a pak vyndejte druhou polovinu ryby. Rybu servírujte na talířích a zakápněte ji extra panenským olivovým olejem a citronovou šťávou.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné:
Komentáře
Recept je velice dobře popsaný, ráda vyzkouším. Ryby mám celkově ráda a hlavně jsou zdravé![tmrc_emoticons.D tmrc_emoticons.D](/bundles/tmrcfront/js/tinymce-plugins/tmrc_emoticons/img/lol.png)
Zkoušel jsem dělat pražmy jak ve Varoma tak v troubě souběžně.Výsledek je stejný v obou případech. Ve Varoma tedy úspornější.![tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.)](/bundles/tmrcfront/js/tinymce-plugins/tmrc_emoticons/img/smile.png)
Are you sure to delete this comment ?