thumbnail image 1
thumbnail image 1
Doba přípravy
5min
Celkový čas
5min
porce/procí
--
Úroveň
snadný
Oficiálně testováno
  • TM 31
published: 22.11.2011
změněno: 12.08.2016

Ingredience & Porce

  • 1 pražmy, očištěné, vykuchané, 800-1000 g
  • 2000 g sůl, hrubá
  • 700 g voda
  • olivového oleje, dle chuti
  • 1 citrón

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní

Sdílet svoji aktivitu

Dnes vařím toto

Příprava

    1. Do mixovací nádoby nalijte vodu a ohřívejte 8 min./Varoma/rychlost 1.
    2. Do Varoma mísy nasypte vrstvu soli, na ni položte pražmu a zasypte ji zbylou solí. Rukama sůl pevně uplácejte okolo ryby.
    3. Sundejte odměrku, umístěte systém Varoma na své místo a vařte v páře 20 min./Varoma/rychlost 1. Před sejmutím systému Varoma jej nechte několik minut vychladnout.
    4. Opatrně rozbijte solnou krustu a odstraňte z pražmy sůl a kůži. Vyndejte polovinu ryby, poté odstraňte kosti a pak vyndejte druhou polovinu ryby. Rybu servírujte na talířích a zakápněte ji extra panenským olivovým olejem a citronovou šťávou.

Model Thermomixu ®

  • Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
Kategorie receptů:

Vytisknout

Pražma v solné krustě

Vytisknout:

Komentáře

Are you sure to delete this comment ?

Ostatní uživatelé také líbilo

Zobrazit podobné: