Ingredience & Porce
Suroviny
- hrst čerstvé bazalky
- hrst čerstvého koriandru
- 3 polévkové lžíce červená kari pasta
- 500 gramů hovězí maso - steaky, nakrájíme na nudličky
- 1 kus cibule
- 30 gramů olivový olej
- 400 gramů kokosové mléko, plechovka
- 30 gramů sherry
- 1 svazek čerstvého chřestu, nakrájíme na 3 cm kousky
- 150 gramů čerstvých zelených fazolek, nakrájíme na 3 cm kousky
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
-
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
1. Hovězí maso a kari pastu dejte do středně velké mísy. Důkladně promáchejte a nechte marinovat alespoň dvě hodiny, nebo nechejte v lednici přes noc.
2. Dejte bazalku a koriandr do mixovací nádoby a sekejte 5 sekund / rychlost 7. Vyndejte stranou. Není třeba oplachovat nádobu.
3. Do nádoby vložte cibuli a sekejte 5 sekund / rychlost 5. Setřete stěrkou dolů po stranách. Přidejte olej a zpěňte na 3 min / Varoma / "Zpětný chod" / "Jemné míchání"
4. Přidejte hovězí maso a 4-5 min / Varoma / "Zpětný chod" / "Jemné míchání"
5. Nakonec přidejte kokosové mléko, sherry, chřest, zelené fazole a bylinky a vaříme dalších 5 min / Varoma / "Zpětný chod" / "Jemné míchání"
6. Podáváme ihned samotné nebo s rýží.
Krémové červené kari s hovězím masem
Tip
Austrálský recept. Doporučuji koupit opravdu kvalitní hovězí maso. V opačném případě budete maso vařit na varoma déle.
Model Thermomixu ®
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Chutné jídlo. Doporučuji
Děkujeme za parádní recept a těšíme se na další
Are you sure to delete this comment ?